hmm koleżanka jest bo widać w profilu a czy blondynka to tego nie wiem nie widać no ale już się nie będę wypowiadał w tym temacie chyba że koleżanka coś więcej napisze odnośnie objawów itd. a tak podpowiedź dana i jak narazie z mojej strony to wszystko.
U mnie też tak było jak jechałem w trasie ( styczeń i te wielkie mrozy jazda w nocy, sporo na długich światłach i ogrzewanie na 2-3 biegu ) ,nagle podświetlenie zaczeło przygasać , bardzo się przestraszyłem.Na desce zaświeciła się kontrolka od poduszek,przykręciłem nadmuch na 2 bieg kontrolka zgasła po kilku kilometrach sytuacja się powtórzyła ,ale zaświeciły już się dwie kontrolki ( ABS+ PODUSZKI) wyłączyłem: radio ,cb i zmieniłem światła na halogeny (na nich kontynuowałem dalszą jazdę ) ku mojemu zdziwieniu,kontrolki odzyskały swój pierwotny ( blask ) od damtej pory sytuacja się nie pojawiła :lol: .Niemam pojęcia co to mogło być :x narazie jest wszystko ok :diabelski_usmiech
Nie pij za kierownicą. Stukniesz kogoś w zderzak i sobie rozlejesz jak pomogłem to daj punkcik sprzęgło od G 60
Komentarz